9 Ocak 2015 Cuma

KARAGÜL ADA (AYÇA AYŞİN TURAN) KİMDİR - AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KARAGÜL DİZİSİ ADA KARAKTERİ
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
En çok izlenen ve en çok araştırılan diziler hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Bu yazımızda Karagül dizisi oyuncuları hakkında bilgileri sizler için paylaşacağız. 

Bilindiği gibi Karagül dizisi Cuma akşamları Fox TV de yayınlanmaktadır. Her hafta reyting rekorları kıran karagül dizisi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etmektedir. 

Başrollerinde Şerife Sezer, Hilal Altınbilek, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Turan, Özlem Conker, Ece Uslu, Ebru Ojen Şahin, Mesut Akusta, İlayda Çevik, Burak Çelik, Sevda Erginci, Sebahat Kumaş gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Karagül dizisi Halfeti'nin zengin ailesi olan şanverdi ailesinin yaşadıklarını ve aile içi yaşananları anlatmaktadır. 

Karagül dizi oyuncuları arasında olan ve en çok sevilen oyunculardan biri olan Ayça Ayşin Turan dizisin en çok aranan isimlerindendir.

Karagül dizisinde Ayça Ayşin Turan, Ada Şanverdi karakterini canlandırmaktadır. 
Google arama motorlarında en çok yapaılan aramaların başında gelen Ayça Ayşin Turan hakkında, karagül ada kimdir, kaç yaşındadır ve ayça ayşin turan kimdir boyu kilosu kaç gibi aramalar yapılmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda Karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan hakkında merak edilenleri ve Ayça Ayşin Turan biyografi bilgilerini paylaşacağız. 

KARAGÜL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Karagül Dizisi Ada Karakterini Canlandıran Kimdir?

Ayça Ayşin Turan Kimdir
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Karagül dizisinde Ada karakterini canlandıran Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Sinop'lu olan güzel oyuncu İstanbul da büyümüş sinema ve dizi oyuncusudur. 

Güzelliği ve oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Ayça Ayşin Turan, İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünde okumaktadır. 

Babası Tunuslu olan oyuncunun Annesi ise Türkdür. Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Tiyatrosunda eğitim almıştır. Ayrıca Avusturalya Actor Stüdyodan Ferit Selçuk Oyuncu Koçudur. 

Karagül dizisinin Ada'sı olarak anılan ve oyunculuğu ile oldukça beğeni toplayan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan bir ara adı Özcan Deniz ile aşk yaşıyorlar diye çıkmıştı. 

Ayça Ayşin Turan'ın boyu 1 metre 67 santim (1.67 cm), kilosu 52 kg ve yaşı 23 tür. Ayça'nın göz rengi yeşil ve saç rengide kumraldır. 


Ayça Ayşin Turan Sosyal Medya Hesapları: 

Ayça Ayşin Turan Twitter Hesabı      : https://twitter.com/aycaaysinturan 
Ayça Ayşin Turan İnstagram Hesabı : http://instagram.com/aycaaysinturan

Ayça Ayşin Turan'ın rol aldığı dizi filmler şunlardır; 

- (2014) Karagül - Ada Şanverdi 
- (2011) Dinle Sevgili - Gülfem 
- Affedilmeyen
- Asi
- Hayal ve Gerçek

Ayça Ayşin Turan'ın rol aldığı sinema filmleri şunlardır; 

- (2015) Sevimli ve Tehlikeli

Aça Ayşin Turan Resimleri




ayça ayşin turan kimdir, kaç yaşında boyu kilosu kaç, karagüldeki ada kimdir, karagüldeki ada kaç yaşında, karagülün adası, karagül dizisindeki adanın boyu kaç, ada karagül dizisi, karagül ada resimleri, karagül ada şekilleri,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder