20 Ocak 2015 Salı

KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV KARA EKMEK DİZİSİ

KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU

ATV'nin yeni dizisi Kara Ekmek ekranlarda yerini almaya başlıyor. Başarılı birçok diziyi bünyesine toplayan Atv şimdide yayınına ocak ayında başlanacak olan Kara Ekmek dizisi ekranlarda olacak. 

ATV'nin yeni Kara Ekmek dizisi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin ilk bölümü 23 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak. Yapımcılığını Limon Yapım’ın, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın üstlendiği dizi, kalbinde kötülük olanın kaderinde mutluluk olamayacağını, iyinin de kaderini aşkla çizeceğini anlatıyor.


Kara Ekmek dizisi başrollerinde Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Elif Can Ongurlar gibi başarılı isimler yer almaktadır.


Atv Kara Ekmek dizi konusu genel olarak, büyük hayalleri ve hırsları olan genç bir kızın hiç ummadığı ve beklemediği zamanda hayatının değişmesini ve yaşadığı olayları anlatacak olan Kara Ekmek dizisi oyuncuları ile olduğu kadar konusuylada dikkat çekmektedir.


Sizlere bu yazımızda Kara Ekmek dizi oyuncuları kimler, Kara Ekmek dizisinde kim hangi rolde ve kara ekmek karakter isimleri gibi merak edilen bilgileri sizler için derledik.

KARA EKMEK DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Kara Ekmek Asiye - Özlem Yılmaz Kimdir>>>
Kara Ekmek Taylan - Engin Hepileri Kimdir>>>
Kara Ekmek Salim - Altan Erkekli Kimdir>>>
Kara Ekmek Çetin - Ushan Çakır Kimdir Tıklayınız>>>
Kara Ekmek Pervin - Gülçin Santırcıoğlu Kimdir>>>
Kara Ekmek Ali - Anıl İlter Kimdir>>>
Kara Ekmek Mine - Elifcan Ongurlar Kimdir Tıklayınız>>>
Kara Ekmek Hale - Başak Daşman Kimdir>>>
Kara Ekmek Ahmet - Ahmet Leventoğlu Kimdir>>>
Kara Ekmek Kadriye - Hale Akınlı Kimdir>>>
Kara Ekmek Semra - Gönen Bozbey Kimdir>>>


Kara Ekmek Dizi Konusu Nedir

Dizinin konusu şöyle: Mine ve Asiye, İstanbul ’un kenar mahallelerinden birinde parasız, sevgisiz, umutsuz yaşamaya çalışan iki kız kardeştir. Hayat dört bir koldan üstlerine yürümektedir. Asiye, hamile kaldığı sevgilisini bıçaklamak zorunda kalır. Artık onlar için kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Çıktıkları bu yolda korkunç bir cinayete tanık olurlar. Bir genç kız hayatını kaybederken, Asiye bir başkasının kimliğinde yeniden doğacaktır.


kara ekmek, kara ekmek dizisi, kara ekmek dizi oyuncuları kimler, kara ekmek oyuncu isimleri, kara ekmek dizi konusu, kara ekmek dizisinde kim hangi rolde, kara ekmek dizisi karakter isimleri, kara ekmek 1. bölüm, kara ekmek dizisi oyuncu resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder