12 Ocak 2015 Pazartesi

KARADAYI BELGİN (FUNDA ERYİĞİT) KİMDİR - FUNDA ERYİĞİT KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KARADAYI BELGİN KARAKTERİ KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Yayınlandığı ilk güncen beri sevilen ve büyük beğeni toplayan Karadayı dizisi, her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyi soluksuz ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Karadayı dizisinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Funda Eryiğit, Reha Özcan, Emir Çubukçu, Çetin Tekindor, Melike İpek Yalova gibi daha bir çok başarılı oyuncu yer almaktadır. Karadayı dizi oyuncuları birbirinden başarılı oyunculardan oluşmaktadır. 3 sezondur başarılı bir şekilde devam eden Karadayı dizisi konusu ilede beğenilmektedir. 

Karadayı dizisinin Mahir karakteri, babasının işlemediği bir suçtan idam cezasına çarptırılması ile, babasını aklamak adına yaptığı uğraşlar sonucu babasını temize çıkarmaktadır. Babasının suçsuzluğunu kanıtlamak adına girdiği yolda kendisini sonunda kabadayı aleminde bulmaktadır. Karadayı dizi oyuncularına sonradan dahil olan ve kısa zamanda oldukça beğenilen isim olan Funda Eryiğit dizide Belgin Türe karakterini canalndırmaktadır. 

Karadayı dizisinde Belgin karakterini canlandıran Funda Eryiğit'i hepimiz daha önceden tanımaktayız. Bu güne kadar bir çok dizide rol alan Funda Eryiğit Karadayı dizinde canlandırdığı Belgin karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergilemektedir. Yazımızın devamında Karadayı Belgin kim, ve Funda Eryiğit kimdir kaç yaşında gibi sorulan soruların cevaplarını bulabilrisiniz.

KARADAYI DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Karadayı Dizisindeki Belgin Kimdir?

Funda Eryiğit Kimdir 
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Karadayı dizisinde Belgin Türe karakterini canlandıran Funda Eryiğit, dizinin önde gelen kabadayılarla iş yapan bir kadındır. 18 yaşına kadar yetimhanede büyüyen belgin ordan çıktıktan sonra yıllar içerisinde kabadayı aleminde sözü geçen ve alemin hanım ağası olmuştur. Her yerde sözü hükmü geçen Hanım ağa Belgin herkes tarafından korkulan bir isimdir.

Genç ve güzel oyuncu Funda Eryiğit 5 Mart 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan başarılı oyuncu ilk kez oyunculukla tanıştığı yıl ve yapım ise 1998 - 1999 sezonunda "Kadir Has Anadolu Lisesi"nde "Charlie'nin Teyzesi" adlı oyun ile olmuştur. 
Bu tiyatro oyunundan sonra 2002-2003 sezonunda "Orman Postacısı" adlı oyunla Tiyatro Alkış'ta profesyonel tiyatro yaşamına başlamıştır. 2003-2004 sezonunda "Bir Kümes Müzikali" ve "Senin Elin Nerdeydi?" adlı oyunlarda rol almıştır. gunceltime.blogspot.com Tiyatro oyunlarından sonra ilk televizyon ve sinema kariyerine başlayan Funda Eryiğit, 2008 yılında "İş Arıyoruz" adlı sinema filmin de "Aslı" karakterini canlandırmıştır. 

Daha sonra ise sevilen dizi olan Canım Ailem dizisinde Seyhan karakterini canlandırmıştır. canım ailem dizisi ile tanınan ve ardından Uçurum ve Eski Hikaye adlı dizilerde de rol alan güzel oyuncu şimdilerde ise Karadayı dizisinde Hanımağa Belgin Türe karakterini canlandırmaktadır. 

Funda Eryiğit Rol Aldığı Diziler 

Karadayı (2014) - Belgin
Eski Hikaye (2013) - Türkan 
Uçurum (2012) - Pınar 
İstanbul'un Altınları (2011) - Ayşegül Altın Açık 
Canım Ailem (2008-2009) - Seyhan

Funda Eryiğit Resimleri



karadayı dizi oyuncuları, karadayıdaki belgin kim, karadayının belgini kim, karadayı belgin karakteri, karadayı belgin resimleri, funda eryiğit kaç yaşında, funda eryiğit boyu kaç kilosu kaç, funda eryiğit karadayı, funda eryiğit biyografi, hayatı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder