6 Ocak 2015 Salı

ULAN İSTANBUL KARLOS YARGILAMAYIN DOSTLAR ŞARKISI VE SÖZLERİ - KARLOS YARGILAMAYIN DOSTLAR ŞARKISI 29. BÖLÜM

KARLOS YARGILAMAYIN DOSTLAR ŞARKISI VE SÖZLERİ
www.gunceltime.blogspot.com
Ulan İstanbul dizisi oyuncuları ve konusu kadar, dizide çalan müzikler ve söylenen şarkılar ile de bir hayli beğenilmektedir. 

Bilindiği gibi Ulan İstanbul dizisi oyuncuları arasında olan Yaren ve Karlos hemen hemen her bölümde yeni bir şarkı seslendirerek, bir anda herkesin sevdiği ve beğendiği şarkılar arasında yer alıyor. Yaren ve Karlos'un daha önce söyledikleri Yanarım, Tarzımsın Farzım, Bu Sevda Bir Anda Bitbilirmi gibi şarkıları seslendirmiş ve hala sevilerek dinlenmektedir. 


Ayrıca dizinin en çok aranan oyuncularından olan Karlos ve Yaren ikilisi birbirlerine aşıktırlar. Her hafta en çok izlenen diizlerden biri olan Ulan İstanbul dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Ulan İstanbul 29. bölüm ile 12 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler, fragmanı defalarca izlemektedirler çünkü karlos yine bir şarkı söylemektedir. 

Ulan istanbul 29. bölüm fragmanında Karlos'un söylediği şarkının adı Yargılamayın Dostlar adlı şarkıdır. Nezarette olan ekip nasıl kurtulacaklarını düşünürlerken karlos yargılamayın dostlar şarkısını söylemektedir. 

Oldukça beğenilen bu şarkı izleyiciden olumlu tepkiler almış ve söylenmeye başlamıştır. Şarkının sözlerini mrak edenler ise, karlosun 29. bölümde söylediği şarkının sözleri gibi aramalar yapmaktadır. Bizde sizlere bu yazımızda karlosun söylediği yargılamayın dostlar şarkısını ve şarkının sözlerini paylaşacağız.

Ulan İstanbul Karlos Yargılamayın Dostlar Şarkısı




Karlos Yargılamayın Dostlar Şarkı Sözleri

Başrolünde bir tek o var
Aynı filmi izlediğim
Döktüğüm Gözyaşlarım var
Herkesten de gizlediğim
www.gunceltime.blogspot.com
Yargılamayın Dostlar
Son Arzumdur onu görmek
Uslanmazmış deli gönül


Ulan İstanbul 29. Bölüm Özeti

Ulan İstanbul 29. Bölüm ile 12 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacaktır. Dizinin yeni bölüm fragmanında Nevizadeler nezarette görünmektedir. Ekip nezarete neden girmiştir ve kim ihbar etmiştir izleyici tarafından oldukça merak edilirken fragmanda Kandemir, Ceyhun meğer herşeyi biliyormuş diye bir laf ediyor. Bakalım Ulan İstanbul yeni bölümde neler olacak.


ulan istanbul, ulan istanbul dizi oyuncuları, ulan istanbul karlosun söylediği yeni şarkı, ulan istanbul 29. bölüm, karlos ulan istanbul 29. bölümde söylediği şarkı, karlos yargılamayın dostlar şarkısı ve sözleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder