8 Ocak 2015 Perşembe

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜMÜ VE ŞARKILARI - MUSTAFA CECELİ 2015 KALPTEN YENİ ALBÜM ŞARKILARI

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜMÜ
gunceltime.blogspot.com'a aittir
Pop müziğin başarılı isimlerinden olan Mustafa Ceceli, yepyeni albümü Kalpten ile yine adına yakışır bir albüme imza atmayı başarmıştır. Aşk şarkılarının adamı olarak tabir edilen Mustafa Ceceli bu güne kadar bir çok şarkı ve albüm ile yediden yetmişe herkesin bağenisini kazanmayı başarmıştır. 

Mustafa Ceceli Kalpten albümünde toplamda 14 şarkı yer almnaktadır. Birbirinden güzel şarkıların tüm düzenlemeleri Mustafa Ceceli'ye aittir. Bu albümünde yine başarılı isimlerle çalışan Mustafa Ceceli Kalpten albümünde Sezen Aksu imzalı 4 şarkıya yer vermiştir. Ayrıca Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can da Mustafa Ceceli için Kucak Kucak isimli şarkıyı yapmıştır. 

Mustafa Ceceli 14 şarkının yer aldığı yeni albümün çıkış parçası olarak Hüsran isimli şarkıyı seçmiştir. Mustafa Ceceli ayrıca bu Kalpten isimli albümünde dünyaca ünlü isim olan Lara Fabian ile yapmış olduğu düet şarkıları olan Al Götür Beni isimli şarkıyada yer vermiştir. 

Hepsi biribirinden güzel olan ve kendi has yorumu ile seslendiren Mustafa Ceceli albümde 2 tane azeri şarkısına da yer vermiştir. Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği azeri şarkılardan bir tanesinin ismi Alem Güzel isimli şarkıdır. Yazımızın devamında sevilen sanatçı Mustafa Ceceli'nin Kalpten isimli albümünde yer alan şarkıların isimlerini bulabilirsiniz.

Mustafa Ceceli Kalpten Albüm Şarkıları
gunceltime.blogspot.com'a aittir
01. Mustafa Ceceli Hüsran
02. Mustafa Ceceli Islak İmza
03. Mustafa Ceceli Aşkım Benim
04. Mustafa Ceceli Pervane
05. Mustafa Ceceli İlle de Aşk
06. Mustafa Ceceli Kiraz 
07. Mustafa Ceceli Gül Rengi
08. Mustafa Ceceli Ah Yıllar
09. Mustafa Ceceli Askersin
10. Mustafa Ceceli 17 Milyon
11. Mustafa Ceceli Kalpten
12. Mustafa Ceceli Alem Güzel
13. Mustafa Ceceli Kucak Kucak
14. Mustafa Ceceli Al Götür Beni


Müzik düyasında öenmli yere sahip olan ve mütevazı yaşamı ile oldukça beğenilen Mustafa Ceceli'nin son albümü olan Kalpten isimli albümünde yer alan şarkıların listesi yukarıdaki gibidir. 
Siztemizde ve bu saydan ilerleyen günlerde sevilen sanatçınmın yeni albümünde yer alan tüm şarkıların sözlerini bulabilirsiniz.


mustafa ceceli son albümü, mustafa ceceli hüsran şarkısı ve sözleri, mustafa ceceli kalpten albüm şarkıları, mustafa ceceli 2015 albüm şarkı isimleri, mustafa ceceli kalpten albümü indir,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder