27 Ocak 2015 Salı

ASLA VAZGEÇMEM NUR (AMİNE GÜLŞE) KİMDİR - AMİNE GÜLŞE KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

asla vazgeçmem dizisi, asla vazgeçmem nur, asla vazgeçmem dizisindeki nur kimdir, asla vazgeçmem nur karakteri kimdir, amine gülşe kimdir, amine gülşe resimleri, amine gülşe kaç yaşında boyu kilosu kaç, amine gülşe biyografi

ASLA VAZGEÇMEM NUR KİMDİR

Show Tv'nin yeni Asla Vazgeçmem isimli dizisi ile ilgili bilgileri vermeye ve Asla Vazgeçmem dizi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz. Asla Vazgeçmem dizisi Nur karakteri ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Başrollerinde yaşıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Miss Turkey birincisi olan güzel manken Amine Gülşe'nin yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde Tolgahan Sayışman Yiğit karakterini, Amine Gülşe ise dizide Nur karakterini canlandırmaktadır.

İki sevilen ismin başrolde olduğu Asla Vazgeçmem oyuncu kadrosu arasında Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin yanı sıra Şafak Pekdemir, Yonca Cevher, Tugay Mercan, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

Asla Vazgeçmem dizi konusu, iki kadın arasında kalmış bir adamın kalbinin sesini dinleyerek aşık olduğu Nur karakteri ile zorlu bir aşkın içine girecektir. Asla vazgeçmem diizisi Nur karakteri diiznin baş karakterinden biridir. 

Asla Vazgeçmem dizisi ile birlikte merak edilen oyuncular arasında olan Nur karakteri hakkında Asla Vazgeçmem Nur kimdir, Asla vazgeçmem dizisindeki nur karakteri kimdir ve Amine Gülşe kimdir, Amine gülşe kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi bir çok soru sorulmaktadır.

ASLA VAZGEÇMEM DİZİ OYUNCULARI>>>

Asla Vazgeçmem Dizisindeki Nur Karakteri Kimdir?

Amine Gülşe Kimdir

Asla Vazgeçmem dizisinde Nur karakterini canlandıran oyuncunun adı Amine Gülşe'dir. Güzel ve başarılı oyuncu Amine Gülşe 1993 yılında İsviçre doğumludur.

2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve Elidor sponsorluğunda yayınlanan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe ülkemizi Miss World'de temsil etmiştir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. 

International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55 kg olan tescilli güzel 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir. 

Amine Gülşe Twitter Hesabı: https://twitter.com/Amine_Gulse 
Amine Gülşe Facebook Hesabı: https://tr-tr.facebook.com/Aminegulse 
Amine Gülşe İnstagram Hesabı: http://instagram.com/gulseamine

Amine Gülşe Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder