8 Ocak 2015 Perşembe

KİRAZ MEVSİMİ ÖYKÜ (ÖZGE GÜREL) KİMDİR - ÖZGE GÜREL KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

KİRAZ MEVSİMİ ÖYKÜ
Bir çok dizi ile en çok izlenen kanallardan biri olan Fox Tv başarılı dizilere imza atmaktadır. Hemen hemen her gün sevilen bir diziye yer veren Fox Tv'in dizileri arasında en çok izlenen ve sevilen dizilerinden bir tanesi de Kiraz Mevsimi dizisidir.

Her hafta Cumartesi günü en çok izlenen diziler arasında olan Kiraz Mevsimi oyuncuları ve konusu olarak büyük beğeni toplamıştır. Dizinin başrol oyuncuları olan Öykü, Ayaz yani Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel bir anda herkesin tanıdığı ve sevdiği isimler haline gelmiştir.

Fox Tv Kiraz Mevisimidizi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Nihal Işıksaçan, Serkan Börekyemez, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Canan Saman, Hakan Çimenser gibi isimler yer almaktadır.

Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakterini, Özge Gürel canlandırmaktadır. Ayaz karakterini ise Serkan Çayoğlu oynamaktadır. Güzelliği ile bir anda herkesin sevgilisi olan kiraz mevsiminin öyküsü yani Özge Gürel dizide en çok aranan ve sevilen isimlerin başında gelmektedir. Öykü ile Ayaz birbirlerine aşık iki gençtir, çok sık kavga edip ama tekrar barışan aşıklar en son evlenmeye karar vermişlerdi. Bakalım öykü ve ayaz evlenebilecekler mi?

Bizler sizler için Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Gürel ile ilgili merak edilenleri ve Özge Gürel kimdir, kaç yaşında, kiraz mevsimi Öykü kimdir resimleri gibi yapılan araştırmaların cevaplarını derledik.

Kiraz Mevsimi Dizisi Öykü Karakteri Kimdir?

Özge Gürel Kimdir 
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakterini canlandıran Özge Gürel, 5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri de doğmuştur. Babası emekli, Annesi ev hanımı olan Özge Gürel sıradan bir ailenin 3 kız çoçuğundan birisidir.

Dizinin güzel oyuncusu Özge Gürel Beykent Üniversitesi uluslararası ticaret bölümü mezunudur. Sempatik tavırları ve dizilerde heycanlı hareketleri ile ön plana çıkan güzel oyuncu bilindiği gibi daha önceden ekranlara damga vuran Kızım nerede ve medcezir dizilerinde de rol aldığını bilmekteyiz. 

Özer Ferit'ten oyunculuk dersleri alan güzel oyuncu öncesinde oyunculuk dersleri almış ve daha sonrasında ise oyunculuk yönetimi dersleri almıştır. İnsanları hayran bırakan ince bir fiziğe sahiptir. 1.70 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan güzel ve başarılı oyuncu özge gürel son zamanların en çok sevilen dizi oyuncularındandır. 

Kendini bu alanda daha iyi bir yerde görmek isteyen Özge Gürel ; Şan, Dans ve diskiyon dersleri almaktadır. Fox Tv ekranlarında yayınlanan kiraz mevsimi dizisinde başrol oyuncusu olan Öykünün gerçek adı, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu oldukça merak edilmektedir.
Medcezir dizisinde canlandırdığı Ada karakteri ile oldukça sevilen ve bir anda yıldızı parlayan oyuncu şimdilerde ise Fox Tv de yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü karakteri ile izleyici karşısındadır.

Özge Gürel Rol Aldığı Diziler

- Kiraz Mevsimi (Öykü)
- Medcezir (Ada)
- Kızım Nerede

Özge Gürel Resimleri
kiraz mevsimindeki öykü, öykü karakteri kimdir, kiraz mevsimi öykü resimleri, özge gürel kaç yaşında, özge gürel biyografi, kiraz mevsimi oyuncuları, öykü ve ayaz resimleri,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder