24 Ocak 2015 Cumartesi

SEVDAM ALABORA DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV SEVDAM ALABORA DİZİSİ

SEVDAM ALABORA DİZİ OYUNCULARI
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bir çok başarılı diziye imza atan ATV yepyeni bir dizi ile daha izleyenleri ekrana kilitleyecek. Atv'nin yeni dizisi olan Sevdam Alabora Atv nin sevilen dizileri arasında yerini aldı.

Merakla beklenen Sevdam Alabora dizisi ile bilgiler yazımızın devamındadır. Başrollerinde genç kızların sevgilisi olan, yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve güzelliği ile herkesi büyüleyen, başarılı oyuncu Elçin Sangu'nun yer aldığı Sevdam Alabora dizisi iddialı diziler arasında yerini almıştır.

Sevdam Alabora dizi oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Elçin Sangu, İlker Kızmaz, Sacide Taşener, Mustafa Avkıran ve Gökçe Yanardağ gibi bir çok başarılı isimler yer almaktdır. 

Sevdam Alabora dizisinde Kadir Doğulu ailesine, topraklarına bağlı cesur ve dürüst bir adam olan Gökhan karakterini canlandıracak, Elçin Sangu ise zengin bir ailenin kızı olan Zeynep karakterini canlandıracaktır. 

Sevdam Alabora dizisinde Gökhan ve Zeynep'in zorlu aşk hikayesinin anlatılması ve bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışan iki aşığın karşılaştıkları büyük sırlar ile hayatlarının değişmesini konu alacak olan dizi atv ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır. 

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Sevdam Alabora dizi oyuncularının kimler olduğu bilgisi yazımızın devamındadır. Sevdam Alabora dizi oyuncuları kimler, sevdam alabora dizi konusu nedir gibi sorulan bir çok soruların cevaplarını sizler için derledik. 

Sevdam Alabora Dizi Oyuncuları
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
- Sevdam Alabora Gökhan - Kadir Doğulu 
- Sevdam Alabora Zeynep - Elçin Sangu Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Sevdam Alabora Banu - Başak Parlak Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Sevdam Alabora Ali Hikmet - Mustafa Avkıran 
- Sevdam Alabora Sevinç - Gökçe Yanardağ Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Sevdam Alabora Selçuk - İlker Kızmaz Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Sevdam Alabora Nedret - Sacide Taşaner 
- Sevdam Alabora Hakan - Ayberk Pekcan
- Sevdam Alabora Zülfikar - Mutlu Güney
- Sevdam Alabora Rezzan - Zeynep Kumral



Sevdam Alabora Dizi Konusu

Sevdam Alabora dizisinde Gökhan ve Zeynep karakterleri birbirlerine aşık olan iki sevdalıdırlar. Güzeller güzeli Zeynep bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızıdır, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur. 

Gökhan karakteri ise ailesine ve topraklarına sadık, mert yakışıklı ve dürüst bir adamdır. Tüm zorluklara karşı birbirlerine deli gibi aşık olan çift çareyi kaçmakta bulurlar ve bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.

sevdam alabora, sevdam alabora dizisi, sevdam alabora 1. bölüm, sevdam alabora fragmanlar, sevdam alabora dizisi hakkında bilgiler, sevdam alabora dizi oyuncuları, sevdam alabora dizi oyuncuları kimler, sevdam alabora dizi konusu, sevdam alabora oyuncu isimleri neler, sevdam alabora oyuncu kadrosu, sevdam alabora dizisinde kim kimdir, sevdam alabora dizisi karakter isimleri, sevdam alabora dizisinde kim kimdir, kadir dogulu yeni dizisi, sevdam alabora dizi oyunculari

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder