6 Nisan 2015 Pazartesi

YOUTUBE TWİTTER NEDEN KAPANDI - 6 NİSAN TWİTTER YOUTUBE NİYE KAPATILDI

YOUTUBE TWİTTER NEDEN KAPALI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Hemen hemen her sene bir nedenden dolayı Facebook, Youtube, Twitter gibi sosyal medya sitelerine erişim engellenerek yasak getiriliyor. Bu gün 6 Nisan 2015 Pazartesi günü itibari ile yine yasak getirilerek Facebook, Twitter, Youtube'a erişim engellendi ve kapandı haberleri ile ilgili detaylar.

Bugün öğle saatlerinden itibaren tüm haber sitelerinde sosyal medya siteleri olan Facebook, Twitter, Youtube yasaklandı haberleri dolaşmaktadır. Bu haberi okuyan herkes gerçek olup olmadığını anlamak için sitelere girdiklerinde hüsrana uğradılar. Bu üç siteye erişim engellendi ve bu gün itibari ile ikinci bir habere kadar siteye girişler yasaklandı. 

Peki Faceeok, Twitter, Youtube Neden Kapandı?

Facebbok Youtube ve Twitter'in kapatılmasının nedeni şöyledir. Olayın nedeni geçen hafta öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı sırada çekilen görüntülerinin yayınlanmasıdır. İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği, 3 Nisan 2015 tarihinde, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin soruşturmaya konu, görüntü, ses ve videoların yayınlandığı internet sitelerinde erişimin engellenmesine karar verdi. Görüntülerin kaldırılması kararını internet servis sağlayıcılarına iletti. İçeriklerin kaldırılmaması durumda ise erişim engellenmesi uyarısı yapıldı.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bu durum sonucunda Sulh Ceza Hakimliği uyarıyı sitelere yaptıktan sonra görüntüleri kaldırmayan Youtube ve Twitter bugün itibari ile erişim engellendi. Facebook ise görüntüleri kaldırdığı için yasak Facebook'a uygulanmadı.

Konu İle İlgili Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.


youtube neden kapatıldı, twitter neden kapatıldı, youtube neden girilmiyor, twitter ve youtuba neden girilmiyor, fecebook kapanacak mı, youtube ne zaman açılacak, facebook kapatilacak mi, facebook neden kapatildi, facebook dns, twitter kapatildi mi, twitter dns adresi, facebooka nasıl girerim dns, youtube kapatıldı mı, youtube dns, 2015 güncel dns

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder