12 Nisan 2015 Pazar

MUTLU OL YETER DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV MUTLU OL YETER

mutlu ol yeter dizisi oyuncuları kimler, mutlu ol yeter dizi konusu nedir, mutlu ol yeter dizisi hakkında bilgi, mutlu ol yeter karakter isimleri, mutlu ol yeter de kim kimdir, mutlu ol yeter dizisindeki oyuncuların isimleri, mutlu ol yeter oyunculari

ATV MUTLU OL YETER DİZİSİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
ATV ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluştu. 12 Nisan Pazar akşamı izleyici ile buluşan Mutlu Ol Yeter dizisi ilk bölümü ile ilgi ile izlenerek başarılı bir şekilde giriş yapmıştır. Mutlu Ol Yeter dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır. 

Başrollerinde Aslı Enver, Ali Atay, Ertan Saban ve Öner Erkan'ın rol aldığı ATV de yeni başlayan Mutlu Ol Yeter dizi oyuncuları arasında Seda Türkmen, Sait Genay, Ayten Uncuoğlu, Fırat Albayram, Bülent Seyran, Nil Günal, Bedia Begovska ve Metin Büktel gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

ATV Mutlu Ol Yeter dizisi konusu ile de oldukça beğenilmektedir. Bir mahalle dizisi olan ve mahalledeki komşuluklar ile dostlukların anlatıldığı Mutlu Ol Yeter dizisinde aşk da yer almaktadır. 
Yazımızın devamında Mutlu Ol Yeter dizi oyuncuların kimler olduğu oyuncuların isimleri ve dizideki karakter isimleri gibi izleyici tarafından merak edilen her türlü bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başarılı bir çok diziye imza atan Atv Mutlu Ol Yeter dizisi ile de bu başarısını sürdüreceğe benziyor. 

Mutlu Ol Yeter Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Mutlu Ol Yeter Can - Ali Atay
Mutlu Ol Yeter Zeynep Aslı Enver
Mutlu Ol Yeter Babür Ertan Saban
Mutlu Ol Yeter Güneş - Öner Erkan
Mutlu Ol Yeter Ziver - Sait Genay
Mutlu Ol Yeter Şerife Tülay Bursa
Mutlu Ol Yeter Ayşe Seda Türkmen
Mutlu Ol Yeter ArifeAyten Uncuoğlu
Mutlu Ol Yeter DevremFırat Albayram
Mutlu Ol Yeter Vafa - Efe Tuncer
Mutlu Ol Yeter KamerBülent Seyran
Mutlu Ol Yeter NurtenNil Günal
Mutlu Ol Yeter Ziya - Yılmaz Gruda
Mutlu Ol Yeter Bakkal - Erkan Üçüncü
Mutlu Ol Yeter Medik - Metin Büktel
Mutlu Ol Yeter Kamer Bülent Seyran
Mutlu Ol Yeter ManavGöktay Tosun
Mutlu Ol Yeter RonaBedia Begovska
Mutlu Ol Yeter Dayı Luran Ahmeti

Mutlu Ol Yeter Dizi Konusu

Hikayemiz İstanbul’un bir mahallesinde geçmektedir. Hepimizin bildiği ve sevdiği o mahalle sıcaklığında, birbirini seven komşuların olduğu, küçük esnafı, eşrafı ve orada doğup büyümüş fertleriyle dolu bir yerdir İstasyon Mahallesi. Bizim mahallemizin tüm bildiklerimizden farkı, onu şimdiye kadar kimsenin görmemiş olmasıdır. İstanbul’un ne bildiğimiz bir ilçesinde, ne de bildiğimiz bir bölgesindedir. Anlatacağımız hikaye, tamamen bizim inşa edeceğimiz; kendi huyu, yerel suyu ve türlü türlü kendine özgü karakteri ile yepyeni bir mahallede anlatılacak bir masaldır. Babasından kalan köfteci dükkanının sahibi olan Can, mahalleden arkadaşı Zeynep'e aşıktır, Fakat ona açılamamıştır. Can zaman kaybettikçe düşmanı Güneş, adım adım Zeynep'e yaklaşmaktadır. Babür ise babasının intikamını Can'dan almak istemektedir.

2 yorum:

  1. dizi izle Günümüzde bir site açmak artık 5 dakika gibi bir zaman alıyor. Lakin site açmak sorun değil siteyi açtıktan sonra o siteyi kullanıcıya begendirtmek o kullanıcıyı sitede tutabilmek ve beyinde kalıcılık odaklattırmaktır. hd dizi izle Bu internet sitelerini kısım kısım olarak ayıracak olursak. Benimsin izle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor. Sensiz Olmaz izle Ekranların sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Büyük beğeni ile izlenen Sensiz Olmaz'da şok gelişmeler yaşanacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır ve Ünal'ın karşılıklı hamleleri diziye damga vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Hızır, Ünal'ı öldürme planı içinde masa üyeleri ile görüşürken, Ünal'ın hamlesi tüm planları bozdu.

    YanıtlaSil
  2. gazeteler https://ilanpostasi.blogspot.com/2017/01/gazeteler.html

    YanıtlaSil