3 Nisan 2015 Cuma

4 NİSAN 2015 SAYISAL LOTO SONUÇLARI - SAYISAL LOTO 4 NİSAN SONUÇLARI

SAYISAL LOTO 4 NİSAN CUMARTESİ SONUÇLARI
Sitemizde sizlere şans oyunları arasında olan Sayısal Loto hakkında bilgileri ve çekiliş sonuçlarını vermeye devam ediyoruz. Her hafta büyük paralar dağıtan Sayısal Loto Cumartesi günleri noter huzurunda çekilmektedir. 

Noter huzurunda çekilen numaralar doğrultusunda, çıkan sayıları tutturanlar belirli miktarlarda paralar kazanmaya devam etmektedir. Her hafta canlı olartak yapılan sayısal loto çekilişlerinde bu hafta yani 4 Nisan Cumartesi günü 960. hafta çekilişleri yapılacak ve kazanan numaralar belli olacak. 

En çok oynanan oyunların başında gelen Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını oynayanlar merakla beklemektedirler.
Sayısal Loto çekilişleri nerede yapılıyor diye merak edenler için söylemek istiyoruz, sayısal loto çekilişleri her cumartesi akşamı Ankara da saat 21:00 ile 21:30 saatleri arasında yapılmaktadır.

Bu haftada 960. çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto 4 Nisan 2015 sonuçları belli oldu ve kazanan numaralar açıklandı. Yazımızın devamında Sayısal Loto 4 Nisan sonuçlarını ve bu hafta sayısal loto da kaç para dağıtıldığını bulabilirsiniz.

Her hafta Cumartesi akşamları sitemizde eş zamanlı olarak Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını ve dağıtılan ikramiye tutarlarını bulabilirsiniz.

4 Nisan 2015 Cumartesi Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı
İste 4 Nisan 2015 Cumartesi Bu Hafta Sayısal Loto'da Çıkan Numaralar


12 - 14 - 15 - 30 - 31 - 41 


Milli Piyango İdaresince yapılan açıklamaya göre Sayısal Loto 4 Nisan 2015 Cumartesi 960. hafta çekiliş sonucunda;



Büyük İkramiye Kazanan İl/İlçe :  Erzurum / Yakutiye  -- İstanbul / Kadıköy

İkramiye Kazananlar; 
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, 
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, 
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir. 


Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto oyunu noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.

sayısal loto sonuçları 4 nisan, sayısal loto 4 nisan sonuçları, sayısal sonuçları 4 nisan, bu hafta ki sayısal loto sonuçları, dünkü sayısal lotonun sonuçları, bu haftaki sayısal loto sonuçları, sayısal loto da çıkan sayılar, sayısal sonuçları 4 nisan, sayisal loto sonuclari, 4 nisandaki sayısalın sonuçları, sayisal loto sonuclari, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder