11 Nisan 2015 Cumartesi

1 MAYIS 2015 OKULLAR TATİL Mİ - 1 MAYIS CUMA OKULAR TATİL OLACAK MI

1 mayıs tatil mi, 1 mayısta okullar tatil mi, 1 mayıs cuma tatil olacak mı, okullar 1 mayısta varmı, 1 mayıs cuma okul var mı yok mu, teog sınav tatili kaç gün, 29 30 nisan tatil mi, 5 gün tatil ne zaman, bir mayıs tatil mi, okullar 1 mayısta açık mı, 

1 MAYIS TATİL Mİ?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Öğrencileri sevindirecek eğitim haberleri ve tatil ile ilgili haberleri vermeye devam ediyoruz. Son günlerde tüm öğrencilerin merak edip araştırdıkları konulardan biri olan TEOG sınavı tatili kaç gün olacak ve 1 Mayıs'ta okullar tatil mi sorusudur. 

Bilindiği gibi Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavı olan TEOG, Nisan ayının sonunda yani 29 ve 30 Nisanda yapılacak. Tüm 8. sınıf öğrencilerinin gireceği TEOG sınavı Çarşamba ve Perşembe günleri yapılacak dolayısıyla TEOG sınavının olduğu gün diğer öğrencilere tatil olacaktır. 

Daha önceki yazılarımızda TEOG sınavı tatili ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bu yazımızda ise diğer bir merak edilen konu olan 1 Mayıs tatili ile ilgili bilgileri vereceğiz. 1 Mayıs tatili ile ilgili detaylar.

1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bilindiği gibi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü olarak kabul edilmekte ve kutlanmaktadır. Bu sebeple tüm öğrencilere ve çalışanlara 1 Mayıs günü tatil olmaktadır. 2015 yılı için Cuma gününe denk gelen 1 Mayıs öğrenciler için iki tatilin birleşmesi ile 5 günlük bir tatil oluşturmaktadır.

29 Nisan ve 30 Nisan da Teog sınavı olduğu için 2 gün tatil olan okullar, 1 Mayıs Cuma günüde tatil olmaktadır ve ardından Cumartesi Pazar günleri gelmesiyle öğrencilerin yapacakları tatil 5 gün olmaktadır. 

Okulların Tatil Olduğu Günler Ne Zaman

29 Nisan Çarşamba
30 Nisan Perşembe
01 Mayıs Cuma
02 Mayıs Cumartesi
03 Mayıs Pazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder