6 Nisan 2015 Pazartesi

7 NİSAN SALI GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI - 7 NİSAN SURVİVOR SMS SONUÇLARI ACUNN.COM

7 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Zorlu bir hafta daha Survivor All Star da geride bırakılırken, sıra geldi haftanın en çok merak edilen konusuna. Her hafta bir kişinin adaya veda ettiği yarışmada bu hafta elenen isim kim olacak ve konseyde neler yaşanacak işte detaylar.

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star'da 7. haftada ki ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunları oynandı şimdi ise haftanın elenen ismini belirmeye gelindi. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı aralarından bir kişiyi eleyecekler. Gönüllüler takımından en son elenen isim Seda olmuştu. Bu hafta gönüllüler takımından elenen kişi, gönüllülerden elenmiş olan 3. kişi olacak.

Gönüllüler takımı 5 Nisan Pazar günü yaptıkları ada konseyinde eleme için çıkarılacak adayın isimlerini yazdılar ve en çok ismi çıkan kişi Sahra oldu. Survivor All Star da 7. haftada elenmek için seçilen ilk isim Sahra oldu ve gönüllüler takımı sms sonuçlarının açıklanması ile halk oylamasında birinci olan kişi Sahra'nın karşısına bir isim seçecek ve bu seçilen iki isim arasındaki oylama sonucuna bakılacak, seçilen iki isim arasında en az oyu alan kişi kim olursa o adadan elenecektir. Peki 7 Nisan Salı Gönüllüler sms oylamasında kim ne kadar oy aldı ve kim birinci oldu.

HASAN ve TURABİ KAVGA ETTİ>>>

7 Nisan Salı Gönüllüler SMS Sonuçları
  1. HASAN
  2. TURABİ
  3. BEGÜM
  4. ÖZLEM
  5. HİLMİCEM
  6. SAHRA
  7. NADYA
  8. TANER
  9. BOZOK

Bu Güne Kadarki Gönüllüler SMS Sıralaması
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
24 Mart Gönüllüler SMS Sonuçları
1- Hilmicem
2- Özlem
3- Turabi
4- Begüm
5- Hasan
6- Sahra
7- Seda
8- Nadya
9- Taner
10- Bozok
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir

3 Mart Gönüllüler SMS Sonuçları

01- Turabi
02- Hilmicem
03- Duygu
04- Sahra
05- Taner
06- Seda
07- Hasan 
08- Özlem
09- Begüm
10- Nadya
11- Bozok

7 nisan salı sms sonuçları, acunn.com sms sonuçları, gönüllüler sms sıralaması, 7 nisan salı sms de kim birinci oldu, survivor 7 nisan oylama sonuçları, survivor all star 7 nisan sms sonuçları, acunn.com, 7 nisan gönüllüler sms oylama sonuclari, 7 nisan sali gönüllüler sms sonuclari, gönüllüler sms siralamasi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder