3 Nisan 2015 Cuma

MİLAT DİZİSİ DURU (ELVİN LEVİNLER) KİMDİR - ELVİN LEVİNLER KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

elvin levinler kimdir, elvin levinler biyografi, elvin levinler resimleri, elvin levinler kaç yaşında, elvin levinler boyu kilosu kaç, milat dizisi duru kimdir, milat dizisindeki duru kaç yaşında gerçek adı ne, millat dizisi duru karakteri kimdir, milat duru resimleri, milat dizi oyuncuları, milat karakter isimleri,

MİLAT DİZİSİ DURU KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde İlhan Şeşen, Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, İsmail Filiz, Mustafa Uğurlu, Başak Sayan, Elvin Levinler gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı Milat dizisi TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşarak ilk bölümü ile ekrana geldi. 

Milat dizisi oyuncularının yanı sıra konusu ile de oldukça beğenilen Milat dizisinde Milli İstihbarat teşkilatının, yabancı istihbarat teşkilatlarına karşı verilen mücadeleyi anlatmaktadır. Bol macera ve aksiyon dolu bir dizi olan Milat dizisi hakkındaki bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. 

Milat dizi oyuncuları arasında olan ve oldukça beğenilen isimlerden bir tanesi de Elvin Levinler isimli oyuncudur. Elvin Levinler Milat dizisinde Duru karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Elvin Levinler ile ilgili bilgileri ve resimlerini bulabilirsiniz.

MİLAT DİZİ OYUNCULARI>>>

Milat Dizisi Duru Karakteri Kimdir

Elvin Levinler Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Milat Dizisinde Duru karakterini canlandıran Elvin Levinler, 24 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Güzel ve başarılı oyuncu Elvin Levinler, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, burslu olarak Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi.

Elvin Levinler üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi’nin Genel Sekreteri olarak yurtdışında konferanslara katıldı ve Türkiye'yi temsil etti. Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda bale eğitimi aldı. 2011′de Milli Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi’nden bale öğretmenliği diploması almıştır. Elvin Levinler, güzelliği, yeteneği ve üstün zekasıyla dikkat çekmektedir. Elvin Levinler, ilk olarak 2011 yılında Alemin Kralı dizisindeki Ayben rolüyle oyunculuk hayatına başlamış, ardından Salih Kuşu dizisinde yer almış, asıl tanındığı dizi ise Babam Sınıfta Kaldı dizisinde, izmir’den yatay geçişle gelmiş, Kaan’ın eski sevgilisi, Selin karakteri ile başarıyı yakalamıştı. 

Bir süre önce Ntv’de Teknobülten programını sunan başarılı oyuncu şimdilerde ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Milat dzisinde Duru karakteri ile ekranlarda olmaktadır. Elvin Levinler'in boyu 1,65 cm'dir.

Elvin Levinler Rol Aldığı Diziler 

Babam Sınıfta Kaldı, 
Alemin Kralı
Salih Kuşu, 
Küçük Sırlar, 
Kavak Yelleri

Elvin Levinler Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder