1 Nisan 2015 Çarşamba

POYRAZ KARAYEL ÇİĞDEM (AZRA AKIN) KİMDİR - AZRA AKIN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

poyraz karayel dizisi, poyraz karayel çiğdem kimdir, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi çiğdem resimleri, poyraz karayel oyuncu kadrosu, poyraz karayeldeki çiğdem kim, azra akın kimdir, azra akın biyografi, azra akın resimleri, azra akın kaç yaşıunda boyu kilosu kaç

POYRAZ KARAYEL ÇİĞDEM KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Başladığı ilk günden beri büyük ilgi ile izlenen Poyraz Karayel dizisi başarılı bir şekilde yoluna devam ederken diziye yeni katılan isimlerde olmaktadır. Poyraz Karayel dizisine Azra Akın yeni katılan oyunculardan olmaktadır.

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisi başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, İsmail Düvenci, Murat Daltaban, Celil Nalkaçan, Emel Çölgeçen, Gülçin Hatıhan, Müge Akyamaç, Ali İl gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde, Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli, mafya babası olan Bahri Umman ile işbirliği yaparak çocuğunu kurtarmaya çalışmaktadır.

Poyraz Karayel dizisine yeni katılan Azra Akın dizide Çiğdem karakterini canlandırarak izleyicinin karşısında olacak. Zülfikar'ın platonik aşkı Çiğdem karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Azra Akın ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

Poyraz Karayel Dizisi Çiğdem Kimdir?

Azra Akın Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde Çiğdem karakterini canlandıran Azra Akın, 8 Aralık 1981'de Hollanda'nın Almelo kentinde doğmuştur. Babası aslen Uşak'lıdır. Annesi ise Afyon'un Emirdağ ilçesinden Hollanda'da Türk ilkokulunda Türkçe öğretmenliği yapan Ayda Akın'dır. Aile 1971 yılında Hollanda'ya yerleşmiştir. 


Azra Akın, Hollanda'da bale, resim ve müzik gibi sanat dallarında eğitim görmüştür. Hollanda'da gittiği liseden mezun oldu. 1998 yılında Elite Model yarışması Türkiye ayağı ile birincilik kazanmıştır. Ardından Fransa’nın Nice kentinde düzenlenen Avrupa Elit Model yarışmasında ilk 15′e girip Elit Model seçildi. Yarışma sonrası Almanya’nın en büyük katalog çekim firması Otto’yla anlaştı. Otto’nun foto modeli oldu. 

Almanya, İngiltere ve ABD’ye gidip pozlar verdi, defilelere katıldı. Birçok gençlik dergisine kapak oldu. Daha sonra 2002 yılında Star TV'nin düzenlediği Türkiye güzellik yarışmasında birinci olmuştur. Bu yarışma sonucu Miss World yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Yarışma sonucunda Miss World ünvanını 1932'de Keriman Halis'in ardından Türkiye'ye ikinci defa getiren Azra Akın olmuştur. Mankenlik ve modellik yapan Azra Akın, aynı zamanda reklamlarda ve TV dizilerinde oyunculuk da yapmaktadır.

Azra Akın Resimleri



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder