7 Nisan 2015 Salı

TURABİ ADA KONSEYİNDE KAVGA ETTİ - 7 NİSAN ADA KONSEYİ TURABİ'YE NE OLDU

SURVİVOR TURABİ KAVGA ETTİ

Survivor All Star 7 Nisan Salı akşamı ekrana geldi ve yine oyunlar oynandı ve ardından Gönüllüler takımı için ada konseyi gerçekleştirildi. Survivor All Star 27. bölüm ile bu akşam izleyici ile buluşurken ada konseyinde yaşaşan olaylar oldukça merak edilmektedir. 

Bilindiği gibi 7 Nisan Salı akşamı Survivor All Star da Gönüllüler takımı için yapılan sms sonuçları açıklanacak ve adadan giden yarışmacı belli olacaktı. Ada konseyi için toplanan yarışmacılar konsey sırasında yine gergin anlar yaşadılar. Ada konseyinde Turabi ve Hakan kavga etti.


Turabi ile Hakan arasında yarışmanın ilk günlerinden bu yana aralarında bir anlaşmazlık ve birbirlerine karşı bir kin oluşmuştur. Turabi bu hafta oyunlardan diskalifiye edildiği için Hakana ayrıca kin beslerken, Turabi ada konseyinde kendini tutamayıp yine kavgaya girmişlerdir. Geçtiğimiz bölümlerde Turabi için Acun Ilıcalı bir daha uyarı olmadan seni elemek zorunda kalacağız demişti. Turabi bu hafta ada konseyini terkederek yine Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı ve sonucunda ne olacak acaba. 

Turabi Elendi mi?

Turabi Diskalifiye mi Olacak

Haftanın birincisi olan Hasan yaptığı açıklamalar sonucunda Turabi yi adeta yerden yere vurarak küçük düşürdü ve açıklamalar sonucunda Turabi kendine hakim olamayarak Hasan'a sert çıkınca araya Acun girerek yatıştırmaya çalıştı. 


Ada Konseyinde Turabi ve Hakan Arasında Geçen Diyalog

Turabi: "Bunun yürüyüş tahrik, her şeyi planlı bu adamın" 
Hakan: "Çenemi susturamazlar diyerek bu işler olmaz, Kendi arkadaşına düşmanım diyen bana neler demez..." 

Turabi, Acun Ilıcalı'dan izin istedi... 
Acun Ilıcalı, "Öfklesine hakim olamayan burada kalamaz" dedi ve Turabi'yi uyardı...

7 Nisan da Turabi bir kez daha uyarı alarak kimse hakkında aşağılayıcı kelimeler kullanmaması yönünde uyarıldı.

Turabi acaba yarışmadan elenecek mi, kendini zor tuttuğunu ifade eden Turabi acaba elenmek durumunda mı kalacak. 


turabi elendi mi, turabi elenecek mi, ada konseyinde yaşananlar, dün akşam survivorda neler oldu, hasan neler konuştu, turabi ada konseyinde kimle kavga etti, turabi hakan, hasan kavga etti, 7 nisan ada konseyinde neler yaşandı, gönüllüler ada konseyinde yaşananlar, turabi hasan kavgası, turabi ile hasan nasıl tartıştı, hasan turabi için neler dedi, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder