9 Nisan 2015 Perşembe

ÜTOPYA SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

ütopya semih öztürk kimdir, ütopyada ki semih kimdir, ütopya semih biyografi, ütopya yarışması semih kim, semih öztürk kimdir, utopya semih kaç yaşında, utopya daki semihin resimleri, ütopya semih gerçekte ne iş yapıyor,

ÜTOPYA SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
TV8 ekranlarında yayınlanan ve sevilen yarışmalardan biri olan Ütopya yarışması ekranlarda olmaya devam ediyor. Başarılı yarışmacıların yer aldığı Ütopya da heyecan her geçen gün daha da artmaktadır. 

Haftada 3 gün Pazar, Pazartesi ve Sallı günleri yayınlanan sevilen yarışmada, her hafta Salı günleri eleme gerçekleşiyor ve bir kişiyi ütopyaya veda ediyor. 
Zaman zaman yarışmacılar arasında gergin anlarda yaşanmaktadır.

Başarılı yarışmacıların yer aldığı ilgi ile izlenen ve sevilen Ütopya yarışmasındaki yarışmacıları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Yarışmanın favori isimlerinden olan ve zaman zaman herkesle tartışma içerisine giren yarışmacı Semih Öztürk hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Ütopya Semih Öztürk kimdir, nereli gibi hakkında merak edilenler yazımızın devamındadır. 

Ütopya Yarışmacısı Semih Kimdir?

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmacıları arasında olan Semih Öztürk 1991 yılında Bursa da doğmuştur. Ailesi halen Bursa da yaşamakta olan Semih Öztürk 24 yaşındadır. Ailesinden ayrı olarak İstanbul da yaşayan genç yarışmacı yarışmanın favori isimlerindendir.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu olan başarılı yarışmacı Semih daha sonra ise Fransa da tiyatro eğitimi almıştır. 1,80 cm boyunda olan ve bekar olan yarışmacının burcu ise Koç burcudur. 

Çok inatçı olduğunu belirten Semih Öztürk ayrıca konuşmayı sevdiğini ve aşırı geveze olduğunu da söylemektedir. Sizler da yarışmacı hakkındaki düşüncelerinizi Yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Semih Öztürk Resimleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder