1 Nisan 2015 Çarşamba

BENGÜ FEVERAN ŞARKI SÖZÜ - BENGÜ YENİ ŞARKISI FEVERAN SÖZLERİ

bengü feveran şarkısının sözleri, bengü feveran sözleri, bengü yeni şarkısı feveran, bengü feveran sarki sözleri, bengü feveran sarki sozleri, bengünün yeni şarkısının adı, bengü feveran mobil,

BENGÜ FEVERAN ŞARKISI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com aittir
Müzik dünyasında başarılı bir yere sahip olan sevilen sanatçı Bengü, çıkardığı albüm ve seslendirdiği şarkılar ile herkesin beğenisi toplarken, güzelliği ile de oldukça dikkat çekmektedir. 

Her şarkısı ile sevilerek dinlenen Bengü son albümü İkinci Hal ile başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Bengü İkinci Hal albümünde toplamda 11 şarkı yer almaktadır. Sevilen sanatçı Bengü yeni klibini ise albümde yer alan Feveran isimli şarkıya çekmiştir. 

Bengü Feveran şarkısının sözleri Deniz Ertan'a müziği ve düzenlemesi ise Erdem Kınay'a aittir. Değişik bir şarkı ismine sahip olan Feveran kelimesinin anlamının ne olduğu ise dinleyiciler tarafından merak edilmektedir.

Feveran ne demektir diye merak edenler için, Fevera'nın iki anlamı bulunmaktadır. Birinci anlamı fışkırma ve kaynama demektir. İkinci anlamı ise birdenbire öfkelenme, köpürme, parlama anlamına gelmektedir. Yazımızın devamında bengü feveran şarkısının sözlerini bulabilirsiniz.


BENGÜ FEVERAN ŞARKI SÖZLERİ

Bengü - Feveran Şarkı Sözü
Buraya kadarmış diye yollar
Sona ermez bir yalan bu
Yüregine dönmez çalınanlar
Dile gelmez feveran bu

Gözlere damlalar, hasreti damgalar
Yanılıp da yaş dinecek sanan
Bir ömür boyu acıda yanar

Bir boş bakış, yarım gülüş
Ya gözlerin yaşardı mı?
İçimde hep susan acı
Yolun sonuna vardı mı?

Yürek deyip yenilmedin
Kadir kıymet ne bilmedin
Sana bırakmam ahımı
Kader yazsın günahını

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder