5 Nisan 2015 Pazar

5 NİSAN PAZAR SURVİVOR ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU

5 NİSAN ADA KONSEYİ

Yeni bir haftayla ve yeni oyunlarla devam eden Survivor All Star bir dokunulmazlık oyunu ile 5 Nisan Pazar akşamı ekranlara gelecek ve bu hafta elenen kişinin hangi takımdan olacağı belli olacak.


5 Nisan Pazar akşamı 25. bölümü ile ekrana gelen sevilen yarışma Survivor All Star bu akşamda nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu ile hafızalara kazındı. Bilindiği gibi geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu ve Almeda elenmişti. Bu akşam ada konseyi olacak ve bir isim belirlenecek, 7. haftanın eleneni ise 7 Nisan Salı akşamı belli olacak.

Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Eleme için ada konseyini gerçekleştiren Gönüllüler takımı oylama ile bir kişiyi seçtiler. Takımın yapılan ada konseyinde oylama sonucunda en çok ismi çıkan kişi SAHRA oldu. Yani bu isim survivor all star yarışmasında eleme için seçilen kişi oldu. Sahra'nın karşısına bir isim daha çıkacak ve elenen isim bu iki kişi arasında olacak. 

Survivor 5 Nisan Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı?

5 NİSAN ADA KONSEYİNDE
SAHRA
İSMİ YAZILDI?



Oylama sonucu Sahra'nın seçilmesi ile eleme için bir isim daha belirlenecek ve bu ismin karşısına çıkacak ismi ise Gönüllüler takımı için yapılan SMS sonuçlarına göre, birinci seçilen kişi seçecek. SMS oylamasına göre birinci seçilen kişi takımdan bir kişinin ismini söyleyecek ve eleme bu kisi ile sms birincisinin söylediği isim arasında olacak. 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Eleme için ilk seçilen isim olan Sahra 
acaba bu hafta elenecek mi, birde bu ismin karşısına kim seçilecek, Gönüllüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor gönüllüler takımından bu hafta kim elendi, gönüllülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 5 nisan ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 5 nisan konseyde en çok kimin ismi çıktı, 5 nisan ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin yazıldı, 5 nisan ada konseyinde yaşananlar, 5 nisan ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı, survivor sahra elendi mi, sörvayvır sahra elendi mi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder