5 Nisan 2015 Pazar

SURVİVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI 5 NİSAN PAZAR

5 NİSAN DOKUNULMAZLIK OYUNU
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Her hafta nefes kesen oyunlarla ekrana gelen Survivor All Star izleyenleri heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etmektedir. Yarışmacıların giderek hırçınlaştığı ve zaman zaman tartışmalara girdikleri oyunlar olmaktadır. Haftada 4 gün Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri ekranlarda olan sevilen yarışma Survivor All Star 5 Nisan Pazar akşamı 25. bölüm ile izleyicinin karşısında olacak.

Ödül oyunlarının yanı sıra dokunulmazlık oyunları da büyük önem kazanmaktadır. Her hafta pazar günleri survivor all starda dokunulmazlık oyunu oynanmakta ve kaybeden takım bir kişiyi elemektedirler. Yarışmadan en son elenen isim Almeda olurken ünlüler takımı 8 kişi, gönüllüler takımı ise 9 kişi kalmışlardır. 

Survivor All Star da 7. haftaya girildi ve bu hafta adadan elenen kişi 6. kişi olacak. Bu hafta elenen kişiyi ise dokunulmazlık oyunu sonucu belirleyecek. Survivor yedinci haftasında 5 Nisan Pazar akşamı da nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Giderek zorlaşan oyunlarda yarışmacılar kıyasıya yarışmaktadırlar. Bu hafta 5 Nisan Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunu ile ilgili detaylar ve hangi takımın dokunulmazlığı kazandığı, oyun ne olduğu yazımızın devamındadır.

Survivor 5 Nisan Dokunulmazlık Oyunu...
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star 5 Nisan Pazar akşamı oynanan Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, kaydırak kayarak düştükleri suyun içinden çıkıp, kumsalda kurulu olan parkuru hızlıca geçmeye çalışacaklar. İple tırmanma ve engellerden geçmede olan zorlu oyunun galibi bakalım kim olacak.

Dokunulmazlık Oyunu Sonucu;

ÜNLÜLER         : 10
GÖNÜLLÜLER : 6


Oyunu kaybeden takım ada konseyini gerçekleştirdi ve konseyde Sahra eleme için seçilen ilk aday oldu. Bilindiği gibi kaybeden takımı gönüllüler arasında da SMS oylaması yapıldı ve oylama sonunda SMS de birinci çıkan isim, Sahra'nın karşısına bir isim seçecek ve bu iki kişi arasından biri elenecek. Peki bu iki kişi arasındaki eleme nasıl olacak. Sahra'nın karşısına çıkan isim arasında yapılacak eleme bu haftaki Gönüllüler takımı SMS sonuçlarına göre belli olacak yani oylamada en az oyu alan kişi elenecek.


Survivor All Star da Kim Hangi Haftada Elendi? 

Survivor All Star 7.Hafta: Gönüllüler **** Elendi (5 Nisan 2015)
Survivor All Star 6.Hafta: Ünlüler Almeda Elendi (31 Mart 2015)
Survivor All Star 5.Hafta: Gönüllüler Seda Elendi (24 Mart 2015)
Survivor All Star 4.Hafta: Ünlüler Ahmet Dursun Elendi (17 Mart 2015)
Survivor All Star 3.Hafta: Ünlüler Fulya Elendi (10 Mart 2015)
Survivor All Star 2.Hafta: Gönüllüler Duygu Elendi (3 Mart 2015)
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir

DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ HAFTA KİM KAZANDI?

Survivor All Star 7.Hafta: Dokunulmazlık Oyunu Ünlüler Kazandı (29 Mart 2015)
Survivor All Star 6.Hafta: Dokunulmazlık Oyunu Gönüllüler Kazandı (29 Mart 2015)
Survivor All Star 5.Hafta: Dokunulmazlık Oyunu Ünlüler Kazandı (22 Mart 2015)
Survivor All Star 4.Hafta: Dokunulmazlık Oyunu Gönüllüler Kazandı (15 Mart 2015)
Survivor All Star 3.Hafta: Dokunulmazlık Oyunu Gönüllüler Kazandı (8 Mart 2015)
Survivor All Star 2.Hafta: Dokunulmazlık Oyunu Ünlüler Kazandı (1 Mart 2015)

survivor all star 5 nisan dokunulmazlık oyunu sonucu, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 5 nisan dokunulmazlık kimin oldu, survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, dün akşam survivorda en çok kimin ismi çıktı, sörvayvır 5 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı, en çok ismi çıkan kim oldu, elendi mi, sorvayvır dokunulmazlık pazar günü, dokunulmazlık oyunu kaç kaç bitti, sahra elendi mi, survivor sahra elendi mi elenecek mi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder