3 Nisan 2015 Cuma

MİLAT DİZİSİ GÖKÇE (BURCU KARA) KİMDİR - BURCU KARA KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

burcu kara kimdir, burcu kara kaç yaşında, burcu kara hakkında bilgi, burcu kara resimleri, burcu kara biyografi, burcu kara boyu kilosu kaç, milat dizi oyuncuları, milat dizisi gökçe kimdir, milat gökçe kimdir, milat dizisi karakter isimleri, milat dizisi gökçe resimleri, milat dizisi gokce, millat dizisi gökce kim,

MİLAT DİZİSİ GÖKÇE KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde İlhan Şeşen, Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, İsmail Filiz, Mustafa Uğurlu, Başak Sayan gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı Milat dizisi TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşarak ilk bölümü ile ekrana geldi. 

Milat dizisi oyuncularının yanı sıra konusu ile de oldukça beğenilen Milat dizisinde Milli İstihbarat teşkilatının, yabancı istihbarat teşkilatlarına karşı verilen mücadeleyi anlatmaktadır. Bol macera ve aksiyon dolu bir dizi olan Milat dizisi hakkındaki bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. 

Milat dizi oyuncuları arasında olan ve oldukça beğenilen isimlerden bir tanesi de Burcu Kara isimli oyuncudur. Burcu Kara Milat dizisinde Gökçe karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Burcu Kara ile ilgili bilgileri ve resimlerini bulabilirsiniz.

MİLAT DİZİ OYUNCULARI>>>

Milat Dizisi Gökçe Karakteri Kimdir

Burcu Kara Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Milat Dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Burcu Kara, 1 Mart 1980 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Daha 4,5 yaşındayken ilkokula başlayan güzel oyuncu 9 yaşında ilkokulu bitirmiştir. Haber spikerliği, sunuculuk ve oyunculuk yapan güzel oyuncu Burcu Kara 35 yaşındadır.

16 yaşında başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Eskişehir’de okurken aynı zamanda yerel kanallarda da sunuculuk yaptı. Sonra Bursa´ya dönerek, kendi mesleği olan Yatırım uzmanlığı yaparken konuşmasını düzeltmek için diksiyon kursuna devam etti, bunun için İstanbul´a gidip gelmeye başladı. Olay TV´de program sunmasının ardından Kanal D´de çalışma fırsatını yakaladı, bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 2002 yılında Kanal D’de haber spikerliği yapmaya başladı. 

Bursa´daki kariyerini ve ailesini bırakarak İstanbul´a yerleşti. Radyo D ve Radyo Foreks´te de haber spikerliği yaptı. Bir süre Şahika Tekand´da oyunculuk dersleri ve şan dersleri aldı. 2005 yılında Cine 5 kanalında “Cinesinema” programını sundu, 2007 yılında Show Max kanalında “Burcuyla” programının sunuculuğunu üstlendi. Burcu Kara, oyuncu Buğra Gülsoy ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi, 02 Ağustos 2012 tarihinde de boşandı. 

Burcu Kara Rol Aldığı Dizi ve Filmler: 

2013 - Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda 
2012 - Tozlu Yollar (dizi) 
2011 - Yıllar Sonra 
2011 - Aşkta Sınır Yok (dizi) 
2010 - Nar çiçeği (dizi) 
2010 - Kirli Beyaz (dizi) 
2009 - Maskeli Balo (dizi) 
2009 - Romantik Komedi 
2008 - İpsiz Recep (dizi) 
2007 - Elveda Derken (dizi) 
2006 - Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu 
2005 - O Şimdi Mahkum 
2004 - Haziran Gecesi (dizi) Tiyatro : Güllü Tatlı Çarşamba

Burcu Kara Resimleri


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder