12 Nisan 2015 Pazar

12 NİSAN PAZAR SURVİVOR ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - EN ÇOK İSMİ YAZILAN KİM OLDU

12 NİSAN ÜNLÜLER ADA KONSEYİ
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Geçen hafta ki olaylı ada konseyinden sonra bir ada konseyi günü daha bu akşam Survivor All Star da yaşanacak. 8. haftaya girilen sevilen yarışmada bu haftanın 2. bölümü, 12 Nisan Pazar akşamı ekrana gelecek ve izleyici ile buluşacaktır.

12 Nisan Pazar akşamı 29. bölümü ile ekrana gelen sevilen yarışma Survivor All Star bu akşamda nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu ile hafızalara kazındı.

Bilindiği gibi geçen hafta dokunulmazlığı kaybeden takım Gönüllüler oldu ve Taner elenmişti. Bu akşam ada konseyi olacak ve bir isim belirlenecek, 8. haftanın eleneni ise 14 Nisan Salı akşamı belli olacak.

Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan survivor all star yarışmasında, cumartesi akşamı ödül oyunu oynandı. Pazar akşamı ise Ünlüler Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. 

Survivor All Star 12 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonucu ve kaybeden takımın gerçekleştirdiği ada konseyi ile ilgili detaylar yazımızın devamındadır.


Survivor All Star 12 Nisan Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı?
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
12 NİSAN ADA KONSEYİNDE
KİMİN
İSMİ YAZILDI?



14 NİSAN ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI>>>

Eleme için ilk seçilen isim olan *** acaba bu hafta elenecek mi, birde bu ismikarşısına kim seçilecek, Ünlüler takımından en yüksek smsi kim alacak ve birinci olan kişi kim olacak tüm bu sorular izleyici tarafından büyük merakla beklenmektedir. Sizlere bu yazımızda survivor Ünlüler takımından bu hafta kim elendi, gönüllülerden en yüksek oyu kim aldı ve eleme kimler arasında oldu gibi merak edilenleri sizlere anlık olarak paylaşacağız.

survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 12 nisan ada konseyinde kimin ismi yazıldı, 12 nisan konseyde en çok kimin ismi çıktı, 12 nisan ada konseyinde ismi yazılan kim, dün akşam survivorda kimin yazıldı, 12 nisan ada konseyinde yaşananlar, 12 nisan ada konseyi yazılan isimler, kim kimin ismini yazdı, survivor sahra elendi mi, sörvayvır sahra elendi mi, 12 nisan ünlüler ada konseyi

1 yorum:

  1. Açildigi günden itibaren ayni düzende devam eden sakirabi.com sürekli güncel turk ifsa videolarin paylasmaya devam ediyor ! Bizim sitemizde oradan buradan fiskiran reklamlar yoktur...Link kisaltma servislerini kullanip sizleri bir sürü açilan sayfalarlar bilgisayariniza otomatikmen inen kötü yazilimlardan kurtariyoruz.



    TURK IFSA VIDEOLAR=====> 2019 yeni ifsa videolar


    ÜNIVERSITELI IFSALARI=====> Yerli amator videolar


    LISELI ÇITIR LOLITALAR=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com









    Güncel Turk ifsa Adult site > > > http://sakirabi.com

    YanıtlaSil