14 Şubat 2014 Cuma

Samsung Galaxy S5 Çerçevesiz Gelebilir

Hepimiz Samsung'un Galaxy S5 modelini tanıtmasını bekliyoruz. Tanıtıma az bir zaman kalmışken cihaz hakkındaki sızıntılar ve spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yeni iddialara göre Galaxy S5 çerçevesiz bir ekranla gelecek.

Kore Herald sitesinin güvenilir bir kaynaktan edindiği bilgilere göre Samsung, Apple'a darbe vurmaya hazırlanıyor. Kaynağın verdiği bilgilerde Galaxy S5, kullanıcının tüm ekran ile etkileşimini mümkün kılmak için çerçeve içermeyen ekrana sahip ilk akıllı telefon olacağını iddia ediyor. Bu iddianın ne kadar gerçekçi olduğu bilinmiyor ancak Samsung'un Galaxy S5 'i iPhone 6 'nın öncesinde bu özellikte piyasaya sürerek Apple'a karşı büyük bir zafer kazanmayı hedefliyor olabilir.



Aynı kaynak Galaxy S5'in home tuşuna sahip olmayacağını ve parmak izi tarayıcının tüm ekranda kullanılabilir olacağını söylüyor. Galaxy S5 'in şimdilik bu özellikle geleceğini düşünmüyorum. Çünkü bu teknoloji için henüz erken ve şirket bu teknolojiyi kullanacak herhangi bir patent başvurusunda bulunmuş değil. Biz yinede S5 'in bu özelliklerle gelmesini temenni ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder