14 Şubat 2014 Cuma

iPhone 6 İçin Şimdiden Kuyruğa Girdi

Apple'ın her yıl satışa çıkardığı yeni iPhone'ları için dünyanın dört bir yanında oluşan kuyruklar hepinizin malumu. Her yıl giderek artan bu kuyruklar için her yıl biraz daha erken beklenmeye başladı. Mesela geçtiğimiz yıl Tokyo'da bir adam ilk iPhone 5S'in sahibi olmak için yaklaşık 10 gün öncesinden kuyruğa geçmişti . Bu yıl ise bu konuda biraz daha ileriye gidildi. Hatta biraz demeyelim bir hayli ileriye gidildi.

Yine Tokyo'da yaşayan Apple hayranı ve blogger olan Yoppy isimli bir adam Apple'ın en büyük ekranlı iPhone modeli olması beklenilen iPhone 6'yı ilk satın alan olmak için şimdiden kuyruğa girdi . İşin ilginç tarafı ise henüz iPhone 6 diye bir cihaz ortada bile yok ve böyle bir cihazın olması dahilinde bile cihazın satışa çıkmasına en azında 4 ile 7 ay arasında bir zaman var.



Belirtilene göre ülkesinde geçtiğimiz yıllarda da ilk iPhone 5'i satın almak için bir hayli uğraşan Yoppy , bu sefer işini sağlama almış gibi görünüyor. Tokyo'nun Ginza bölgesinde bulunan Apple Store önünde şimdiden sıraya geçen Yoppy , kafasına bir iPhone resmi geçirmiş ve önüne de " iPhone 6 kuyruğu buradan başlıyor " yazmış.

Öte yandan Yoppy'nin bir kaldırım üzerinde aylar geçirmesi için yeterli yiyeceğinin ya da çadırının yanında olmadığı görülüyor. Ancak Yoppy bu yaptığı hamle ile ülkesindeki ilk iPhone 6'yı almak için bir hayli avantaj sağlamışa benziyor. Bildiğiniz üzere yakında ülkemizde de bir Apple Store açılacak. Peki siz iPhone 6 satışa çıktığında bu Apple Store önünde iPhone kuyruğuna girer miydiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder